ISMERJE MEG PROFI CSAPATUNKAT

 • Dér Andrea

  Fontosnak tartom az életben a mosolyt, a pozitív gondolkodást. Mindezzel nem csak a saját életünket könnyítjük meg,hanem erőt adunk másoknak is. 

 • Tóth Mónika

  A számok birodalmában otthonosan érzem magam. Alapelvem az, hogy a kezemből precíz és alapos munka kerüljön ki. Szeretek emberekkel foglalkozni és segíteni nekik eligazodni a számvitel rejtelmes világában. 

 • Szécsényné Marika

  Könnyedén eligazodom a számok birodalmában és látom a fa mögött az erdőt is! Sok éves szakmai tapasztalatommal segítem családi vállalkozásunkat és ezáltal az Ügyfeleinket!

 • Kiss Gábor

  Vadászemberként megtanultam odafigyelni azokra a dolgokra, melyeket mások nem is vesznek észre, pedig ott van a szemük előtt.

Partnereink listáját az alábbiakban tekintheti meg: 

Dr. Menyhárt Zsolt -  (kattintson a névre) 

 • TANÁCSADÁS

  Egy jól működő vállalkozás életében elengedhetetlen, hogy jelenlegi helyzetét átlátó és a jövő tervezéséhez hozzásegítő Tanácsadó segítségét kérje. Sok éves szakmai tapasztalatunkat kiaknázva, az üzleti élet számos területén működő és sikeres vállalkozás folyamatait ismerve, bátran állíthatjuk, hogy támogatni tudjuk az Ön vállalkozását is ügyviteli és üzletviteli tanácsainkkal.

  ADÓTANÁCSADÁS

  Segítünk értelmezni a vállalkozását érintő jogszabályokat és igény szerint ezekről összefoglalókat is készítünk. Felmérjük és kimutatjuk az esetleges adókockázatokat, támogatjuk az adótervezésben. Partneri kapcsolatainkon keresztül jogi tanácsadást szervezünk azokban a kérdésekben, amelyek vállalkozását kedvezőtlenül érinthetik.

 • KÖNYVELÉS

  Vállalkozása könyvelési feladatain túl vállaljuk a működéshez szükséges szabályzatok elkészítését. Az adó- és egyéb bevallásait elektronikus úton, az előírt határidők betartásával küldjük el az érintett hatóságoknak, amelyeknél képviseljük Önt személyesen is, ha arra szükség van. Igény szerint kontroll adatokat biztosítunk könyvelési adataiból és kimutatásokat, statisztikákat készítünk. 

  BÉR- ÉS MUNKAÜGY

  Bejelentjük a hatóságoknál alkalmazottait, illetve havonta elkészítjük a bérszámfejtéseket és a szükséges nyilvántartásokat. Minden hónapban e-mailben értesítjük az utalandó bérek és járulékok összegéről.

  Elektronikusan elkészítjük és beküldjük a társadalombiztosítási nyilvántartásait és bevallásait (havi,éves) a hatóságok részére. Munkavállalóinak rendelkezésére bocsájtjuk adóigazolásaikat, ha szükséges segítünk a személyi jövedelemadó bevallásaik elkészítésében.